Vakantie tussen de schaapjes in het groen… winnaars van ‘Met Vier In Bed’

Open Huis vakantiehoeve is een vierkantshoeve dat bestaat uit 5 gezellige en comfortabele vakantiewoningen met 4 sterren comfort: We hebben twee grote vakantiewoningen, één tot 19 en één groot vakantiehuis tot 31 personen. Daarnaast zijn er twee kleine vakantiewoningen/studio’s telkens van 2 tot 4 personen en één van 2 tot 9 personen. Deze 5 units vormen samen de vierkantshoeve ‘OpenHuis – Schone Schaapjes’. Open Huis is een écht familiebedrijf waar onze logies van harte welkom zijn om volop te genieten van een welverdiende vakantie op onze schapenhoeve.

Verder op deze site vindt u specifieke uitleg per vakantiewoning met bijhorende foto’s en prijzen.

Binnen Open Huis is er ook een wellness ruimte voorzien die u best vooraf reserveert en privé gebruikt. De prijzen voor de wellness vindt u ook op deze site.

Open Huis Vakantiehoeve is een actieve schapenboerderij. We kweken er de zeldzame rassen: Kerry Hill,  Devon and Cornwall Longwool, Herdwick, het Zwartbles-schaap, het Bagger Bonte Schaap, De Walliser en het Dorper schaap.

Ruim 150 schapen met hun lammeren grazen er op de weiden rondom de heuvelrug van Stadenberg. Het landschap is weids, met een grote zwemvijver, een visvijver, een boomgaard, een wandelpad op de hoeve en een verbinding naar de oude spoorwegberm die deel uitmaakt van het fietsnetwerk Ieper-Staden-Torhout-Oostende. De hoeve zelf is de realisatie van een totaal ecologisch project: houtskelet, fotovoltaïsche en zonnepanelen, rietveld, respect voor de natuur, streekeigen beplanting,…

Geniet van onze saunaruimte ( tot 10 personen) met brobbelbad en kantelemmer, een deugddoende energetische of vunkuwa massage (op afspraak), een speciale barbecue, animaties, de zeer rustige omgeving middenin de natuur, de avond gezellig afsluiten bij de vuurschaal met een glaasje wijn… Er valt heel wat te beleven in en rondom onze vakantiehoeve. Wij waren ook de winnaars van met ‘Vier In Bed’!

ANIMATIES/ Nieuw: Ontdek de nieuwe mobiele escape game die z’n vaste stek heeft op de site van Open Huis. Een grote truck werd omgebouwd tot een mobiele escape -room. Alle info kunt u vinden op: www.krone-escape.be  Een échte aanrader! 

Wij bieden ook andere animaties aan, vraag naar de mogelijkheden.

In Open Huis is er ook een vaste catering waarop u beroep kunt doen voor groepen vanaf 10 personen. Wij bereiden alle gerechten met dagverse producten en aandacht voor streekproducten. Bij interesse, vraag naar ons aanbod. Bij aankomst op vrijdagavond kunt u bijvoorbeeld een heerlijk ovengerechtje reserveren zodat u allen gezellig en lekker kunt tafelen bij de start van uw weekend of vakantie. U kunt ook een heerlijk ontbijtbuffet reserveren.

De kinderen halen hier hun hartje op in de grote zandbak, ze kunnen volop ravotten op het meer dan 5 ha grote domein. Er is de speelberg met glijbanen, de vis- en zwemvijver, de grote trampoline, de reuze zandbak, het voetbalveld, het basket-plein, …

Iedereen kan wandelen of fietsen langs de kronkelende paden tussen de schapenweides die een rechtstreekse verbinden geven aan de oude treinbedding die omgebouwd werd tot een provinciale fiets- en wandelroute.

Centrale ligging: dicht bij de kust (20km), Ieper (12km), Brugge (30km), Diksmuide (16km), Roeselare (7km).

U bent van harte welkom, ook in ‘Corona-tijd’! 

Wij beschikken over heel veel ruimte, zowel binnen als buiten waardoor we u veilig en verantwoord kunnen ontvangen op onze hoeve. Elke vakantiewoning heeft een grote privé-tuin en/of een privé-terras, plus een aparte in- en uitgang. Het domein zelf is ruim 5 ha groot waardoor voldoende afstand houden tussen de verschillende groepen en families geen enkel probleem vormt.                 

U bent van harte welkom voor een heerlijke ‘vakantie in eigen land’ samen met uw vrienden of familie! 

De familie Maertens-Deboutte

Vlaanderen-is-natuur-zwart

 

Meer info over domeinen in West-Vlaanderen kan je hier vinden.