Bent u op zoek naar een origineel feest op een unieke plaats midden de natuur? Dan is Open Huis in Staden de ideale locatie voor uw feest op maat! Wij profileren ons niet als de zoveelste klassieke feestzaal! Bij ons kunt u terecht voor een uniek feestconcept /feestweekend, uitgewerkt volgens uw persoonlijke wensen en binnen een vooropgesteld budget. Voor 2020 en 2021 hebben we enkele nieuwe feestformules uitgewerkt, o.a. in het thema ‘festival’ met  verschillende ‘food-stands’ die trendy zijn… ‘We beperken bewust het aantal feesten per jaar. Dit omdat we ons voor elke opdracht 100 %  inzetten, zowel in de voorbereiding als tijdens het feest. We zijn dan ook meestal lang op voorhand bezet, neem tijdig contact met ons op.  Maak vrijblijvend een afspraak en kom kennismaken met onze unieke feestcreaties! U kunt bij ons terecht voor de volledige uitwerking van uw feest. Van de ceremonie, de receptie, het avondfeest met dans tot en met het heerlijke ontbijtbuffet de volgende ochtend…Alle gerechten worden in huis bereid met aandacht voor streek- en seizoensproducten, pure en gezonde gerechten worden creatief gepresenteerd…

Mensen die bewust kiezen voor een originele locatie en oog hebben voor ecologie, gezonde voeding, persoonlijke creaties, … zijn van harte welkom!

Open Huis staat voor : puurheid, authenticiteit, originele en gezonde keuken met een vleugje wereldsmaak. Elkaar ontmoeten op een unieke locatie, waar je de natuur ruikt, hoort, ziet en voelt… Open Huis wordt gedragen door een team van gedreven mensen. U wordt er telkens warm onthaald en voelt de familiale sfeer tijdens uw verblijf! Onze stijl is deze van “een chique non – chalance …” Wij staan garant voor een zeer geslaagd feestarrangement, ook voor grote groepen!

Na uw feest kunt u met de familie en vrienden blijven overnachten om verder na te genieten in onze B&B. (Winnaars van “Met Vier In Bed”)

Wenst u meer info: neem vrijblijvend contact op met Open Huis en maak een afspraak. U bent van harte welkom!

Ook bedrijven zijn welkom voor hun bedrijfs-event: teamvergadering, teamdag, familiedag, personeelsfeest, nieuwjaarsreceptie…