nieuws2021-11-14T18:53:47+02:00

Welkom!

De winter komt eraan…

De winter komt eraan, we kijken al uit naar gezellige avonden aan de open haard, een glaasje wijn, een gezellige babbel bij de vuurschaal,  samen gezelschapspelletjes spelen…Niets leuker dan met de familie op weekend gaan naar een gezellige B&B of ruime en comfortabele vakantiewoning midden de natuur.

Welkom in ‘Open Huis / Schone Schaapjes’ te Staden. ! Op een domein van 5 hectare kan je heerlijk rondwandelen, de schaapjes in de stal bezoeken of wandelen en fietsen op de oude treinroute met een rechtstreekste toegang naar ons domein. Na een deugddoende dag in de buitenlucht kan je opwarmen bij de speksteenkachel in één van onze vakantiehuizen en genieten van de rust.

We hebben een grote slaapcapaciteit tot ruim 60 personen.

Wij beschikken over meerdere grote verblijfsruimtes en u heeft veel open ruimte om coronaproof te genieten op het ‘groene domein’ van Open Huis…

Ontdek ons aanbod hier!

Meer Berichten Laden

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

 

 Vakantie in eigen land – winnaars van met vier in bed !

 

Onze vierkantshoeve ‘Open Huis/ Schone Schaapjes’ is ingedeeld in 5 verschillende vakantiewoningen ( zowel grote en kleinere woningen) die we apart of in combinatie als vakantiewoning of  in B&B -formule verhuren.

Alles logiesruimtes vormen samen de vierkantshoeve.

We bieden grote , gezellige en comfortabele ruimtes aan, met een goede ventilatie!

Zo kunt u op een veilige manier, heerlijk ontspannen en genieten, samen met uw familie, vrienden, collega’s… 

De totale slaapcapaciteit is ruim 60 personen. Iedere kamer / studio / vakantiehuis heef z’n aparte sanitaire ruimtes.

Ontdek hier de laatste nieuwtjes op deze pagina & bekijk het filmpje voor een overzicht van het domein en de infrastructuur! Welkom!

U kunt in Open Huis ook terecht voor een dag- of meerdaags-seminarie met overnachting in onze B&B, een uniek familie- of bedrijfsfeest.  Elke zomer- en paasvakantie organiseren we ook Franse taalweken in combinatie met boerderijvakantie voor kinderen en jongeren vanaf 8 tot 15 jaar. Elk jaar tijdens het Pinksterweekend bent u welkom op de gezelligste familiebeurs van Vlaanderen: ‘Schone Schaapjes, genieten op de boerderij…’

 

Go to Top