nieuws2021-05-12T10:42:02+02:00

Welkom!

Zomerbar tijdens O.L.H. Hemelvaart weekend!

Dit weekend tijdens het O.L.H. Hemelvaart-weekend zijn we open vanaf donderdag! Raadpleeg alvast de menukaart en laat je verwennen. Wens je zeker te zijn van een plaatsje om te eten? Reserveer dan alvast via info@openhuis.be of 0476 98 59 95 
Het is niet nodig om te resereven voor een drankje.

Openingsuren Hemelvaart:
donderdag 13 mei: 15u tot 22u
vrijdag 14 mei: 18u – 22u
zaterdag 15 mei: 15u-22u
zondag 16mei 12u-20u

Tijdens Pinksterweekend:
vrijdag 21 mei: 18u – 22u
zaterdag 22 mei: 15u-22u
zondag 23 mei 12u-20u
Pinkstermaandag 24 mei van 12u-20u

 

Meer Berichten Laden

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

 

Onze vierkantshoeve is ingedeeld in verschillende vakantiewoningen en huisjes die we als vakantiewoning of als B&B verhuren.
Eind mei en in de maanden juni, juli en augustus 2021 hebben wij nog enkele vrije midweken en weekends. Deze zijn onlangs vrijgekomen als gevolg van de vele verschuivingen tijdens de corona-periode.
We bieden u last minuut kortingen aan, tegen een gereduceerde prijs als u met een kleinere bubbel in één van onze grotere knusse vakantiehuizen wil genieten van een welverdiende vakantie, samen met uw familie, vrienden, collega’s…

Bent u benieuwd naar onze verschillende arrangementen? Vanaf 9 juni kunt u de arrangementen boeken in combinatie met de escape game
. Zie hieronder voor de verschillende arrangementen.

Ontdek hier de laatste nieuwtjes op deze pagina & bekijk het filmpje voor een overzicht van het domein en de infrastructuur! Welkom!

U kunt in Open Huis ook terecht voor een dag- of meerdaags-seminarie met overnachting in onze B&B, een uniek familie- of bedrijfsfeest.  Elke zomer- en paasvakantie organiseren we ook Franse taalweken in combinatie met boerderijvakantie voor kinderen en jongeren vanaf 8 tot 15 jaar. Elk jaar tijdens het Pinksterweekend bent u welkom op de gezelligste familiebeurs van Vlaanderen: ‘Schone Schaapjes, genieten op de boerderij…’

 

Wat dacht u van volgende arrangementen?

Weekendarrangement B&B met diner!

Inbegrepen: 1 overnachting* met ontbijt, diner op de zomerbar, gratis lijst met leuke to-do activiteiten in de regio
Prijs/persoon: €125

*overnachting op vrijdag- of zaterdagavond
*mogelijk tot reserveren extra nacht: + €45/ pp ontbijt inclusief

 

Weekendarrangement B&B met escape game!

Inbegrepen: 1 overnachting* met ontbijt, diner* op de zomerbar, escape game voor 3 – 6 personen, gratis lijst met leuke to-do activiteiten in de regio
Prijs/persoon: €140

*overnachting op vrijdag- of zaterdagavond
*mogelijk tot reserveren extra nacht: + €45/ pp ontbijt inclusief
*deze formule is ideaal voor de actievelingen onder ons! Dompel je onder in de magische wereld, en geniet na me een lekkere maaltijd! (voor 3 tot6 personen. Minimaal 1 dag op voorhand reserveren. Escape game beschikbaar op zaterdag en zondag.

Reserveren via mail ( info@openhuis.be)met vermelding van uw naam + GSM nummer + de gekozen formule en gewenste datum van uw arrangement. Pas na bevestiging van uw aanvraag staat uw reservatie gereserveerd. 

Leuk om weten want na corona komt ‘zonneschijn’…Open Huis heeft 5 aparte vakantiewoningen die samen de vierkantshoeve vormen. We hebben een aanbod voor groepen van 2 tot 60 personen met vier sterren comfort & winnaars van ‘Met Vier In Bed. Door een heel drukke bezettingsgraad raden we u aan tijdig te reserveren voor 2021 en 2022. Tijdens de Corona-periode kunnen we gemakkelijk aparte groepjes ontvangen die elk beschikken over een aparte vakantiewoning en een apart terras en dit alles volgens de geldende corona-regels.

 

Nieuws

Zomerbar tijdens O.L.H. Hemelvaart weekend!

Dit weekend tijdens het O.L.H. Hemelvaart-weekend zijn we open vanaf donderdag! Raadpleeg alvast de menukaart en laat je verwennen. Wens je zeker te zijn van een plaatsje om te eten? Reserveer dan alvast via info@openhuis.be of 0476 98 59 95 
Het is niet nodig om te resereven voor een drankje.

Openingsuren Hemelvaart:
donderdag 13 mei: 15u tot 22u
vrijdag 14 mei: 18u – 22u
zaterdag 15 mei: 15u-22u
zondag 16mei 12u-20u

Tijdens Pinksterweekend:
vrijdag 21 mei: 18u – 22u
zaterdag 22 mei: 15u-22u
zondag 23 mei 12u-20u
Pinkstermaandag 24 mei van 12u-20u

 

Zomerbar vanaf 8 mei!

Goed nieuws! De zomerbar in Open Huis gaat opnieuw open vanaf 8 mei.
We voorzien een ruim buitenterras en ook een verwarmd overdekt terras voor frissere avonden.
De zomerbar is ook uiterst geschikt voor jonge gezinnen met kinderen.

Iedereen is welkom om een glaasje te komen drinken, al dan niet in combinatie met een lekker gerechtje. De menukaart vind je hier!
Tijdens het weekend van 8-9 mei bieden we enkel het Moederdagmenu aan. Hiervoor vragen we op voorhand te reserveren. (meer…)

Take-away tijdens de feestdagen en Franse taalweken tijdens de paas- en zomervakantie in Open Huis Staden!

Beste Open Huis sympathisant, beste vrienden en familie,

2020 was een heel apart jaar.
Wat ons feestjaar voor ‘20 jaar Open Huis’ en 15 jaar ‘Schone Schaapjes’ zou worden is helemaal anders gelopen als verwacht. Maar we kijken hoopvol uit naar 2021 en 2022.
We bleven niet bij de pakken zitten en hebben vele zaken op orde gezet waarvoor we anders onvoldoende tijd hadden. We hebben ook de warmte van onze vrienden en familie van heel nabij gevoeld.
We wensen u allen een gezond en fijn 2021!

Wenst u te genieten van de feestdagen met een heerlijk menu?
Open Huis biedt aan: TAKE-AWAY VOOR KERST EN NIEUW!
Voor meer info en bestelling: klik hier (meer…)

Geniet van onze lekkere Kerst- of Nieuwjaarsmenu tijdens de feestdagen!

Op Kerstavond, -dag, Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag kan u genieten van onze feestelijke TAKE -AWAY gerechten, dagvers klaargemaakt in Open Huis vakantiehoeve te Staden.

Benieuwd? Kijk hier voor onze TAKE-AWAY  gerechten voor de komende feestdagen: 

Kerstmenu of Nieuwjaarsmenu 

U kunt bestellen voor het Kerstmenu t.e.m. 20 december en voor het Oudejaarsavond- of Nieuwjaarsmenu t.e.m. 27 december.

Dit kan via mail: info@openhuis.be  of telefonisch: 0470 01 13 53

Dank voor uw bestelling!

Het Open Huis – team.

 

Van schapenstal tot hoeverestaurant…

Op zaterdagavond, zondagmiddag en -avond heten wij u welkom in Open Huis om te komen proeven van een waaier aan streek – en hoeveproducten uit de Westhoek en directe omgeving.

Openingsuren: dit weekend = startweekend ( = zaterdag 17 en zondag 18 oktober )

Vanaf 23 oktober zijn we open op vrijdag- en zaterdagavond vanaf 18.30 uur en op zondag vanaf 12.00 uur.

  • Zaterdagavond van 18u30-01.00 (keuken open van 18u30 – 21u)
  • Zondag van 12u-22u (keuken open van 12u-14u en van 18u-21u, geniet van versnaperingen en dessertjes tussendoor op zondagnamiddag)

We bouwen onze polyvalente zaal om tot een tijdelijk, maar origineel en gezellig ‘Hoeve-restaurant’ met een directe link naar de landbouw. U kunt er op een gezellige en aangename manier komen proeven van zoveel lekkers uit onze directe omgeving. 

Klik hier voor de ‘oktober-menu’.

Daarnaast kunt u ook van de kaart eten, klik hier voor ons aanbod van de kaart. (meer…)

Ontdek Open Huis/Schone Schaapjes te Staden – Ons project – culinair en cultureel. Welkom!

Ontdek ‘Open Huis’ / ‘Schone Schaapjes’ tijdens de ‘Corona-periode’. Van harte welkom!

Iedereen weet ondertussen dat de Corona-crisis hard toeslaat in de sector van hoevetoerisme en recreatie.

Omdat wij niet bij de pakken blijven zitten en creatief aan de slag willen gaan om deze moeilijke periode te doorstaan starten we vanaf zaterdag 17 oktober met een nieuw evenement op het domein van Open Huis / Schone Schaapjes te Staden.

Op zaterdagavond,  zondagmiddag en zondagavond heten wij u welkom in Open Huis om te komen  proeven van een waaier aan streek – en hoeveproducten uit de Westhoek en directe omgeving.

We bouwen onze polyvalente zaal om tot een origineel en gezellig ‘Hoeve-restaurant’ met een directe link naar de landbouw. U kunt er op een gezellige en aangename manier komen proeven van zoveel lekkers uit onze directe omgeving. Wist u dat Open Huis gelegen is op het uiterste puntje van de Westhoek…? (meer…)

Go to Top